De grootste collectie wand- en vloertegels in Limburg

De showroom van Mewissen Bouwmaterialen biedt twee verdiepingen vol tegelinspiratie voor uw woonkamer, keuken, hal, badkamer en zelfs uw garage. In onze showroom vindt u een collectie van meer dan 1000 soorten wand- en vloertegels.

Contact opnemen

Kijk uw ogen uit in onze showroom

Mewissen Bouwmaterialen is de grootste tegelhandel in de regio van Schinveld, Limburg. Alle soorten, maten en kleuren wand- en vloertegels koopt u bij ons tegen een scherpe prijs. We hebben altijd leuke aanbiedingen.

Eindeloos combineren

In onze showroom hebben wij tal van opstellingen staan waar wij stroken en mozaïeken combineren met wandtegels en vloertegels. Zo krijgt u een mooi beeld van de diverse mogelijkheden die er zijn om een combinatie van verschillende kleuren en uitstralingen te maken.

Voel met eigen vingers

Naast de gangbare tegelsoorten hebben wij ook veel keuze in tegels met een houtlook, ook wel keramisch parket genoemd. Deze tegels hebben niet alleen een houtlook, de structuur van deze tegels voelt en oogt exact als hout. Hier en daar een knoestje , prachtige warme kleuren en allerlei lengtes en breedtes. Kom naar onze showroom in Limburg en voel het zelf en kijk uw ogen uit.

Bezoek onze showroom
  • Showroom Mewissen Bouwmaterialen en Tegelhandel
  • Showroom tegelhandel